Pentuvälitys

Jenni Sandell
Järvenpää
sunkka.sandell(at)gmail.com
p. 044 967 5035 (klo 16-19)

Jenni voi auttaa myös tilanteissa, joissa joudut luopumaan aikuisesta koirastasi. Ota siis yhteyttä niin saat apua uuden vastuullisen kodin etsimisessä.

Amstaffien pentuvälitystiedot löytyvät Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistyksen sivulta.

PENTUJA VÄLITYKSESSÄ

Yksi narttupentu etsii vielä sijoituskotia.

Emä Hardnose Carat of Gold
Isä OBSCURE THE FORCE IS BLACK DU CLAN' MOLOTOV
Sukutaulu

Tiedustelut
Kennel Hardnose
Virpi Matikainen
virpimatikainen@gmail.com

AIKUISET KOTIA ETSIVÄT

Tällä hetkellä ei aikuisia kodin etsijöitä.

Pentuvälityksen ehdot

Välitämme vain Suomessa kasvatettuja pentueita. Pentuvälityksen pääsyvaatimukset:

• kasvattajan tulee olla SBTY ry:n jäsen vähintään puoli vuotta ennen nartun astutusta
  • kasvattaja sitoutuu liittämään kasvattamiensa pentujen ostajat Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen pentuejäseniksi.
  • pentueen vanhempien tulee olla terveystutkittuja ennen astutusta
  • molemmilla vanhemmilla pitää olla Kennelliiton viralliset tutkimustulokset lonkista ja silmistä sekä molemmilla vanhemmilla vähintään yksi virallinen tutkimustulos polvista.
  • astutuksesta tulee olla kulunut vähintään viisi viikkoa tai nartun tulee olla ultraäänitutkimuksella todettu kantavaksi
  • kaihia sairastavien vanhempien pentuja ei välitetä
  • toisen vanhemmista tulee olla L-2-HGA -testattu terveeksi (mikäli vanhempien testituloksia ei löydy yhdistyksen ylläpitämästä listauksesta, toimita todistukset testitulossivuilla näkyvään osoitteeseen)

Pentuvälitykseen eivät pääse kasvattajien pentueet:

• Jotka rekisteröivät yli 50 pentua vuodessa rotuun katsomatta
  • Astuttavat toistuvasti alle 10 kk välein narttuja