Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Pentuvälitys Jalostus ja terveys ERIKOISNÄYTTELY 2023 Staffipäivä 2023 Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2022 Staffipäivä 2022 Jäsenille Linkit Tapahtuma-arkisto Erikoisnäyttely 2020 In English --

Vuoden TOKO-koira ja TOKO-tulokas

    Vuoden TOKO-koira   Vuoden TOKO-tulokas
2020   Sinibin Incredible Lily   ei valittu
2019   Stormvindens Joyfull   Kolmenässän Jaguar
2018   Bellerion Flying Dutchman   Sinibin Incredible Lily
2017   Kronsäter´s Jungle Jewel   ei valittu (ei osallistujia)
2016   Fiteck Mustang   Bellerion 'Flying Dutchman
2015    Rennam Elf On The Shelf     
2014   Fiteck Mustang    
2013   Stormvindens Number One Uno    
2012   Stormvindens Number One Uno    
2011   Stormvindens Number One Uno    
2010   Stormvindens Number One Uno    
2009   Stormvindens Number One Uno    
2008   Fi-nell's Ebony And Ivory    

 

Säännöt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Staffordshirenbullterrieriyhdistys SBTY ry:n jäsenten omistamat staffordshirenbullterrierit. Omistajan on oltava ollut yhdistyksen jäsen vähintään vuoden ajan. Kilpailu järjestetään kalenterivuosittain.

Vuoden TOKO-koira -kilpailuun hyväksytään koiran kolme parasta virallista tottelevaisuuskoetulosta edellisen kalenterivuoden ajalta. Kaikissa kilpailuluokissa saadut pistemäärät lasketaan suoraan yhteen ja lisäpisteitä annetaan EVL-luokassa kilpailleelle 5 p, ja VOI-luokassa 3 p. / kisatulos.

Tulosten mukana on lähetettävä kopio kilpailukirjasta sekä arvostelulomakkeista. Kahden tai useamman koiran päätyessä kokonaiskilpailussa tasatulokseen, voittaa se kenellä  on enemmän täysiä kymppejä. Pisteiden vieläkin mennessä tasan voittaa koira, jolla on enemmän kisaan ilmoitettuja tuloksia korkeammasta luokasta.

Vuoden TOKO-tulokkaana palkitaan em. laskukaavan mukaan parhaiten menestynyt kyseisenä kalenterivuonna virallisen kilpailu-uransa aloittanut koira. Sama koira voi olla sekä Vuoden TOKO-koira että Vuoden TOKO-tulokas.

Jokaisen koiran tulokset on toimitettava Staffi-lehdessä erikseen ilmoitetulle henkilölle annettuun määräaikaan mennessä. Valitukset Vuoden TOKO-koira ja Vuoden TOKO-tulokas -kilpailun tuloksista on tehtävä viimeistään kahden (2) kuukauden kuluessa tulosten julkaisemisesta.

Vuoden TOKO-tulokas valitaan ensimmäisen kerran vuonna 2016.