Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2019 Staffipäivä 2019 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English

STAFFIPÄIVÄ 2019

Lauantaina 19.10. kokoonnumme viettämään Staffipäivää Espooseen! Ohjelmassa kasvattaja-aamiainen, Nuori staffi -kilpailu ja näyttelytreenit sekä jalostustarkastus.

09:00 - 11:00 Kasvattaja-aamiainen
10:00 - 11:00 Näyttelytreenit
11:00 - 14:00 Jalostustarkastukset
11:00 - 16:00 Nuori staffi -kilpailu

Kasvattaja-aamiainen

Kasvattaja-aamiaisen luento- ja keskusteluaihe tarkentuu piakkoin. Kasvattaja-aamiaiselle voivat osallistua myös kasvattajaksi aikovat ja rodun jalostusasioista kiinnostuneet rodun harrastajat. Järjestelyistä vastaa jalostustoimikunta jalostustoimikunta@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi

Näyttelytreenit

Näyttelytreenit ohjaa Jarmo Varjela. Treenit ovat maksuttomat ja hyvä tilaisuus harjoitella vaikkapa Nuori staffi -kisaa varten.

Nuori staffi -kilpailu

Nuori staffi -kisa on epävirallinen näyttely alle 18 kuukautta vanhoille rekisteröidyille staffordshirenbullterriereille. Kisan tuomarina toimii ulkomuototuomari Lena Danker. Urokset ja nartut kisaavat omissa, iän mukaan määräytyvissä luokissa.

Alle 5 kuukautinen pentu voi osallistua Nuori Staffi -kilpailuun mikäli rabiesrokotteesta on kulunut 22 vrk.n varoaika.

Jalostustarkastus

Tapahtumassa järjestetään jalostustarkastuksen ulkomuoto-osio staffeille. Tarkastuksen suorittaa Kaisa Metteri-Gold. Koiran tulee olla täyttänyt 18 kk. Tarkastukseen voi ilmoittautua maksimissaan kymmenen koiraa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen avataan pian.