Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2017 Staffipäivä 2017 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English
Kuvaaja: Terhi Tuomola

Sairaudet

Uusimmat terveystutkimukset ja terveystilastot Suomen Kennelliiton KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.

Vuonna 2012 rotujärjestö työsti terveyskyselyn, johon saatiin vastauksia yhteensä 102 staffin osalta. Vastauksista on koottu yhteenveto (PDF).

Lisätietoa

Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen sivut Iso-Britanniassa ovat varsinainen tietopaketti, johon suositellaan tutustumaan www.staffords.co.uk. Sivuilta löytyy paljon tietoa staffeista, niin pennutuksesta kuin terveydestäkin. Perustietoa muun muassa demodikoosista, patella luxatiosta ja pehmeän kitalaen ongelmista löytyy osoitteesta www.staffords.co.uk/sbtvet.