Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2018 Staffipäivä 2018 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English

DNA-joukkotestaukset: L2HGA, HC & ataksia

Eläinlääkäri ottaa DNA-näytteitä SBTY:n toimesta klo 10-12 näyttelyalueella

Staffit

• Jokainen testaukseen osallistuvan koiran omistaja tilaa testipaketin itse.
  • Näyttelyn eläinlääkäri ottaa näytteen ilmaiseksi (poskisolunäyte).
  • Yhdistys huolehtii näytteiden postituksesta.
Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka tilata L2HGA- ja HC-testipaketti AHT:lta: tilausohjeet osoitteesta
Vaihtoehtoisesti testin voi myös tilata myös MyDogDNA:lta <- HUOM! TOISTAISEKSI EI ONNISTU HC-testipaketti

Huomioi, että testit kannattaa tilata hyvissä ajoin - niiden toimitukseen voi mennä useampi viikko.

Amstaffit

Ataksiatestin hinta 40€/koira, joka maksetaan Amstaffiyhdistyksen tilille Aktia FI26 4055 2020 1490 52.

Tarvittavat tiedot: Maksun arkistointitunnus, koiran nimi, rekisterinumero, mikrosirunumero, sukupuoli, syntymäaika.
Omistajan nimi ja sähköpostiosoite.

Lähetä ko. tiedot 18.6. mennessä jalostustoimikunta@amstaffiyhdistys.net OTSIKOKSI: ATAKSIATESTI 2018
LABOKLIN TOIMITTAA TUTKIMUSTULOKSET YHDISTYKSELLE, JONKA JÄLKEEN ILMOITAMME NE KUNKIN KOIRAN OMISTAJALLE.

Näytteenottoon osallistumalla annan suostumukseni siihen, että tutkimustulos luovutetaan Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n ja Suomen Kennelliiton käyttöön.

Laboratorio, samoin kuin kaikki pohjoismaiset kennelliitot voivat tallentaa tulokset ja julkaista ne omissa julkisissa tietokannoissaan.
HUOM! Yhdistyksen järjestämästä testistä ei saa erikseen ataksiapalautusta, vaan se on huomioitu testin hinnassa.