Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2017 Staffipäivä 2016 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English

DNA-joukkotestaukset: L2HGA, HC & ataksia

Näyttelypaikalla järjestetään staffien ja amstaffien DNA-joukkotestaukset. Eläinlääkäri paikalla klo 9-12.

Staffit

Jokainen testaukseen osallistuvan koiran omistaja tilaa testipaketin itse. Näyttelyn eläinlääkäri ottaa näytteen ilmaiseksi.

Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka tilata L2HGA- ja HC-testipaketti AHT:lta: tilausohjeet osoitteesta https://www.dropbox.com/s/ag82tr749c36mbs/Geenitestien%20hankintaohje.pdf. Huomioi, että testit kannattaa tilata hyvissä ajoin - niiden toimitukseen voi mennä useampi viikko.

Amstaffit

Amstaffien ataksiatestaus 55€/koira.
Tarvittavat tiedot: Koiran nimi, rekisterinumero, sirunumero, syntymäaika.
Omistajan nimi, osoite, sähköpostiosoite, puh.numero.

Ilmoittautumiset MAKSUKUITIN KERA 22.6. mennessä jalostustoimikunta@amstaffiyhdistys.net
Maksu 55€ tilille Aktia FI2640552020149052. Viestiksi: ATAKSIA.
Joukkotestaukseen osallistuminen edellyttää, että omistaja toimittaa ataksiasertifikaatin jalostustoimikunnalle.