Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2017 Staffipäivä 2016 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English
Pääkuva 1

Tervetuloa staffiyhdistyksen sivuille!

Staffordshirenbullterrieriyhdistys on Suomen Kennelliiton hyväksymä virallinen rotujärjestö staffordshirenbullterriereille ja amerikanstaffordshirenterriereille, tuttavallisemmin staffeille ja amstaffeille.

• AGIROTU 2017 joukkuekilpailu 9.7.2017 Mikkelissä (31.5.17)

SBTY ry lähettää AGIROTUUN 2017 Mikkelissä staffi- ja amstaffijoukkueita. Katso tarkemmat tiedot kilpailusta: http://www.agirotu2017.fi

Lisätietoja Tiina Kiiltomäki p. 040-5701203

Ilmoittautuminen 20.6.2017 mennessä

amstaffit: susa.berghall@gmail.com

staffit: tkiiltomaki@gmail.com

• KIRJANPITÄJÄ yhdistyksen taloushallinnontehtäviin (30.5.17)
    Staffordshirenbullterrieriyhdistys SBTY ry etsii KIRJANPITÄJÄÄ rotujärjestön taloushallinnon tehtäviin.

Sinulla on hallinnassa kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, olet itsenäinen, täsmällinen, tarkka ja kiinnostunut yhdistystoiminnasta.

Olethan yhteydessä ja kerrot itsestäsi lisää!
    Yhteydenotot: sihteeri Salina Parkkonen, sihteeri@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi
  • Ilmoita yli 10-vuotiaan staffisi tiedot Rautarouvat ja teräsmiehet -kyselyyn! (14.5.14)

Yhdistys jatkaa staffien eliniän kartoittamista. Jos sinulla on yli 10-vuotias staffimummo tai -pappa, ilmoita koirasi tiedot alla olevan linkin kautta. Ilmoita koirasi tiedot myös jos olet ne aiemmin ilmoittanut.

Vastaa kyselyyn

Kysely on tarkoitettu elossa oleville staffeille. Jos koirasi on edesmennyt, olethan ilmoittannut eliniän ja kuolinsyyn Kennelliiton Oma koira -palveluun jotta rodun keskimääräinen elinikä pitää mahdollisimman hyvin paikkansa.

Julkaisemme pitkäikäisimpien staffien kuvia Staffi-lehdessä. Lähetä charmantin harmaahapsen kuva osoitteeseen webmaster@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi jos haluat sen julkaistavan. Ilmoita samalla kuvaajan nimi ja muut tiedot, jotka haluat julkaistavan. Varmistathan, että sinulla on oikeudet julkaista kuva, jos se on jonkun muun ottama.

Uutisarkisto »