Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2019 Staffipäivä 2018 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English
Pääkuva 1

Tervetuloa staffiyhdistyksen sivuille!

Staffordshirenbullterrieriyhdistys on Suomen Kennelliiton hyväksymä virallinen rotujärjestö staffordshirenbullterriereille ja amerikanstaffordshirenterriereille, tuttavallisemmin staffeille ja amstaffeille.

• SKL:n uudet vakiosopimuslomakkeet lausunnolle (12.5.19)

Jäsenkasvattajat voivat pyytää kirjallisesti SBTY ry:n jalostustoimikunnalta jalostustoimikunta@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi uudet vakiosopimuslomake luonnokset kommentoitavaksi.

Korjausehdotukset toimitetaan jalostustoimikunnalle. Jalostustoimikunta käsittelee jäsenkasvattajilta ja Amstaffiyhdistykseltä saadut korjausehdotukset ja toimittaa ne kootusti SKL:n.

Vakiosopimuslomakkeet eivät ole julkisia, niitä ei saa käyttää eikä jakaa eteenpäin.

SKL: Lausunnot vakiosopimuslomakkeista kootaan sähköisen palautejärjestelmän kautta

• JÄSENMAKSUT ERÄÄNTYVÄT 31.5.2019 (3.5.19)

Jäsenmaksu tulee maksaa 31.5.2019 mennessä, jotta jäsenyys jatkuu keskeytyksettä.

Jäsenmaksut säilyvät samana eli:
    Varsinainen jäsen 25 €
    Perhejäsen 4 €
    Ulkomailla asuva jäsen, jolle lehti postitetaan ulkomaille 30 €

Löydät jäsenmaksun maksutiedot Staffi-lehdestä 1/2019. Jäsenlasku on lähetetty sähköpostilla niille, kenen osoite on merkitty jäsenrekisteriin.

Käytä viitettä, joka on nimesi osoitetarrassa nimen yläpuolella.
    (Jos nimesi yläpuolella ei ole viitenumeroa, se tarkoittaa että jäsenmaksusi vuodelle 2019 on jo maksettu.)

Lisätietoja saat jäsensihteeriltä:
    Paula Pekkanen jasensihteeri@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi

• ERIKOISNÄYTTELY 29.6.2019 (22.4.19)

Erikoisnäyttely staffordshirenbullterriereille ja amerikanstaffordshirenterriereille Siuntiossa 29.6.2019.

Ilmoittautuminen 1.6.2019 mennessä

Netti-ilmoittautuminen Showlinkin -sivujen kautta
    tai postitse Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella osoitteeseen:
    SBTY erikoisnäyttely 2019 c/o Salina Parkkonen, Pistolantie 3 B, 04500 Kellokoski

Ensimmäinen koira 35€, saman omistajan 2. jne koira 30€. Pennut ja veteraanit 30€, yli 10-v. veteraanit ilmaiseksi.

• KOIRIEN KÄYTTÄYTYMISKYSELY HELSINGIN YLIOPISTOSSA (BRE001) (20.3.19)

Helsingin yliopiston koirien geenitutkimusryhmän puolesta toiveenamme, että välittäisitte tätä viestiä eteenpäin jäsenistöllenne.

Olemme päivittäneet koirien käyttäytymiskyselymme ja tavoitteemme on kerätä maailman kattavin koirien käyttäytymisaineisto kyselyn avulla. Tuottaaksemme mahdollisimman luotettavia tutkimustuloksia tarvitsemme suuret rotukohtaiset vastausmäärät ja siksi toivoisimmekin päivitettyyn kyselyymme paljon vastauksia. Kysely on tarkoitettu kaikenikäisille ja -rotuisille koirille. Käyttäytymiskyselyllä kartoitamme eroja koirayksilöiden ja -rotujen käyttäytymisessä ja persoonallisuudessa.

Uusi käyttäytymiskysely on jaettu moduuleihin, jotka voi täyttää missä tahansa järjestyksessä ja milloin vain. Olemme lisänneet kyselyyn myös uuden persoonallisuutta kartoittavan osion. Uusi käyttäytymiskysely löytyy Petsofista. Kyselyn pääsee täyttämään rekisteröitymällä Petsofiin (https://petsofi.fi/), lisäämällä sinne koiran ja klikkaamalla Analyysit-osiossa kohtaa ’Käyttäytyminen ja persoonallisuus’.

Uuteen kyselyymme on kehitetty raportointijärjestelmä. Kun moduulin kaikkiin kysymyksiin on vastattu, koirasta saa kiinnostavan käyttäytymisraportin. Raportti kuvaa koiran käyttäytymistä suhteessa muihin samanrotuisiin ja kaikkiin tietokannan koiriin. Rotujärjestöt voivat hyödyntää kyselyn avulla kertynyttä tietoa esimerkiksi rodun käyttäytymisen nykytilan arvioinnissa tai jalostusvalintoja tehtäessä.

Lisätietoja tutkimuksesta: lohi-kaytostutkimus@helsinki.fi

Petsofi Onko sinulla eriyinen koira?

Uutisarkisto »